DAHİLİYE-GASTROENTEROLOJİ SERVİSİ HİE

DAHİLİYE- GASTROENTEROLOJİ HİZMET İÇİ EĞİTİM KONULARI

 

ACİL MÜDAHALE VE CPR AYŞE ÖZKILIÇ DAHİLİYE-GASTRO HEMŞİRELERİ    4 Ocak
KOLANJİT, AKUT PANKREATİT VE HEMŞİRELİK YAKLAŞIMI RUKEN DOYMAZ DAHİLİYE-GASTRO HEMŞİRELERİ    18 Ocak
ÜLSERATİF KOLİT, CROHN VE HEMŞİRELİK YAKLAŞIMI OSMAN EMRE UÇTU DAHİLİYE-GASTRO HEMŞİRELERİ    1 Şubat
DİYABETES MELLİTUS VE HEMŞİRELİK YAKLAŞIMI EMİNE ŞAKI DAHİLİYE-GASTRO HEMŞİRELERİ    15 Şubat
VARİS KANAMALARI VE HEMŞİRELİK YAKLAŞIMI MERAL KIZMAZ DAHİLİYE-GASTRO HEMŞİRELERİ    1 Mart
ERCP, ENDOSKOPİ, EUS VE HGEMŞİRELİK YAKLAŞIMI KADİR ÇELİK DAHİLİYE-GASTRO HEMŞİRELERİ    15 Mart
KAN TANSFÜZYONU VE HEMŞİRELİK YAKLAŞIMI YILDIZ DEMİRCİ DAHİLİYE-GASTRO HEMŞİRELERİ    29 Mart