Pediatrik Onkoloji Servisi

Pediatrik Onkoloji Servisi, sorumlu hemşire ve pediatrik onkoloji hematoloji poliklinik hemşireleri dahil 13 hemşire, 7 personel ile 23 yatağa hizmet vermektedir. Serviste beş 3 yataklı, sekiz 1 yataklı özel oda mevcuttur.

Servis içinde hemşire odası, doktor odası, tedavi odası, toplantı odası ve malzeme deposu  mevcuttur. Her hasta odasında televizyon, buzdolabı, elbise dolabı, banyo, tuvalet, refakatçi kanepesi ve merkezi klima sistemi bulunmaktadır.

Hastaların kullanabilmesi için mutfakta çamaşır makinası, çamaşır kurutma makinası, ocak, tost makinası ve iki adet buzdolabı vardır.

Hastanemizin Kemoterapi Hazırlama Ünitesinde hastanın protokolüne uygun olarak hazırlanan ilaçlar, doktor orderı ile hastalara uygulanmaktadır.

Serviste   2 adet acil arabası,

2 adet tedavi arabası,

1 adet defibrilatör,

3 adet monitör,

2 adet sedye

2 adet tekerlekli sandalye bulunmaktadır.

Ayrıca birimde yatan hastaların eğitimlerinin aksamaması için Onkoloji Hastanesi İlköğretim Okulu bulunmaktadır. Okul 1 müdür, 1 öğretmen ile hizmet vermektedir.