Kulak Burun Boğaz Servisi

  Kulak Burun Boğaz Servisi sorumlu hemşire dahil 9 hemşire ve 8 personel ile 27 yatağa hizmet vermektedir. 4 yataklı bir Ara Yoğun Bakım, 6 tek yataklı özel oda ve 8 iki yataklı oda ve bir  VİP özel oda bulunmaktadır.

   Servis içinde hemşire odası, doktor odası, tedavi odası, toplantı odası ve malzeme deposu bulunmaktadır. Tüm odalarımızda, tv, buzdolabı, elbise dolabı, banyo,tuvalet, refakatçi kanepesi ve merkezi klima sistemi mevcuttur.

  Ayrıca klinik dışında bir adet pansuman odası vardır. Hastaların günlük pansumanları ve taburcu olan hastaların hafta sonu pansumanları burada yapılmaktadır.

  Serviste 1 adet pansuman arabası,

                  1 adet acil arabası,

                  1 adet tedavi arabası,

                  1 adet defibrilatör,

                  4 adet monitör,

                  1 adet sedye

                  2 adet tekerlekli sandalye bulunmaktadır.

  Kliniğimizde en çok kronik otit, tonsilit, koklear implantasyon, larenks ca, SD, ani işitme kaybı, boyunda kitle vb. tanılı hastaların medikal ve cerrahi tedavisi yapılmaktadır.

   Pazartesi- Çarşamba ve Cuma ameliyat günleri olup, ortalama 20-25 günlük ameliyat yapılmaktadır. Salı ve Perşembe günleri ise odyometri ünitesinde anestezi eşliğinde işitme testi yapılmaktadır. Damaryolu açılması için öğle arası bir hemşire odyometride görevlendirilmektedir.