Yönetim

Ayşe KIZILIRMAK

  1998 yılında Gaziantep Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik bölümü önlisans, 2011 yılında Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Programı Hemşirelik bölümü lisans programından mezun oldum. 1998 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde göreve başladım. 2 yıl Ortopedi -Nöroloji Servisi ve Özel Serviste servis hemşiresi olarak çalışltım. 2000 yılında ise Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisinde Servis sorumlu hemşiresi olarak çalışmaya devam ettim.  2008 yılında servisler ayrılınca  Kadın Doğum Servisine sorumlu hemşire olarak çalıştım.  01.04.2013 tarihinden itibaren Başhemşire yardımcısı olarak görevlendirildim.

 

Özlem MALCANLI

  2008 yılında Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden mezun oldum. 2007 yılında Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi 4. kat genel serviste göreve başladım. 2008 yılında kliniklerin ayrılmasıyla bir yıl süreyle Kalp Damar Cerrahi Servisi'nde; daha sonra 4,5 yıl süreyle Kalp Damar Cerrahi Servisi Ara Yoğun Bakım Ünitesinde çalıştım. 2012 yılı kasım ayında süpervizör hemşire olarak görevlendirildim. Halen görevime devam etmekteyim.  

 

Zülfiye ÇİFTÇİ

 Beyin Cerrahi Servisi Sorumlusu

 

Ayşe DİLMEN

  2007 yılında Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü lisans programından mezun oldum. 2007 yılında Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Beyin Cerrahi Servisinde çalışmaya başladım. 2013 Ağustos ayında Süpervisör hemşire olarak görevlendirildim. Halen görevime devam etmekteyim.

 

Semra KANDEMİR

   Kalp Damar Cerrahi Servis ve Yoğun Bakım Sorumlusu

 


Sayfa 2 / 6